Google komt met WiFi Passport in Indonesië, hotspots als alternatief voor mobiele data

Google komt met WiFi Passport in Indonesië, hotspots als alternatief voor mobiele data

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Exclusief voor Androidgebruikers

Deze applicatie is exclusief verkrijgbaar voor Androidgebruikers en werkt vanaf Android 2.2. Als je verbinding hebt gelegd, kun je voor 24 uur gebruikmaken van Wi-Fi, mits je verbonden bent met een hotspot. Je kan tot 3 GB video, muziek en foto's versturen per dag, 7 GB aan data verbruiken per week of 10 GB in een periode van 30 dagen. Om WiFi Passport te leren kennen kun je een voucher aanvragen om deze dienst 10 dagen gratis te kunnen gebruiken. Daarna kunnen vouchers worden aangeschaft om 20 of 50 dagen gebruik te kunnen maken van deze service voor ongeveer 1,50 euro en 4,00 euro.

WiFi Passport

Beschikbaarheid

WiFi Passport is momenteel dus alleen te gebruiken in Indonesië. Of en wanneer WiFi Passport ook in andere landen en bij andere providers wordt uitgerold is nog onbekend.

Een alternatief voor deze dienst, dat wel in Nederland en België te gebruiken is, is Skype WiFi. Bij deze dienst van Microsoft is het mogelijk om voor een bedrag te internetten via één van de vele aangesloten hotspots. Het voordeel is dat je dan geen creditcardgegevens hoeft te verstrekken aan de exploitanten van deze hotspots.

WiFi Passport

WiFi Passport

Met WiFi Passport kan men gratis of voor een klein bedrag verbinding maken met Wi-Fi hotspots in de stad (voorlopig alleen Jakarta, Indonesië) voor een bepaalde ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk