Google Translate: live vertalen met camera nu ook in het Nederlands

Google Translate: live vertalen met camera nu ook in het Nederlands

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Google Translate: live via camera

Met de nieuwste update van Google Translate, of Google Vertalen, is het ook mogelijk geworden om nog slimmer vertalingen te doen. Het is een kwestie van de camera openen en het te vertalen woord of zin zal direct, live in beeld verschijnen in de gekozen taal. Deze functie was al in meerdere landen beschikbaar, maar vandaag zijn daar 20 talen aan toegevoegd waaronder Nederlands. In totaal worden er nu 27 talen ondersteund voor het direct, live vertalen van woorden en zinnen.

Als deze live-vertaal-functie gebruikt wordt is er, vooralsnog, geen automatische detectie van de taal. Deze dient dus handmatig ingesteld te worden.

Beschikbaarheid

De Google Translate app is te downloaden door op onderstaande button te klikken. Het kan even duren voordat de nieuwste update beschikbaar is, deze wordt in fases uitgerold.

Via: Google

Google Translate

Google Translate

Google Vertalen is de vertalingsdienst van Google. Ideaal voor vakanties naar verre landen waarvan je de taal niet of nauwelijks spreekt. Google Vertalen helpt je me ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk