Google Pixel Watch Faces-app met wijzerplaten nu in de Play Store

Google Pixel Watch Faces-app met wijzerplaten nu in de Play Store

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft een nieuwe app voor de Pixel Watch uitgebracht in de Play Store. De Google Pixel Watch Faces-app bevat wijzerplaten in alle soorten en je kan zo zelf een wijzerplaat helemaal personaliseren.

Google Pixel Watch Faces

Met de Pixel Watch heeft Google deze maand zijn allereerste horloge uitgebracht. De Pixel Watch komt met meer slimme functies - zoals smarthomebediening in Google Home - en ze werkt ook met Fitbit. Fitbit heeft een nieuwe app gekregen voor Wear OS en de dienst zit ook in wijzerplaten geïntegreerd.

Om die wijzerplaten samen te stellen heeft Google heeft nu een nieuwe begeleidende Android-app voor zijn ¨Pixel Watch uitgebracht, dat weet 9To5Google. Met de Google Pixel Watch Faces-app kan je wijzerplaten volledig naar wens instellen. Je kiest uit een design dat je leuk vindt en daarna kan je ook de kleur veranderen.

Complicaties kiezen

Interessant is dat je zelf kan kiezen welke complicaties je op de wijzerplaat wil, dat is de extra informatie en knoppen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal stappen, het weerbericht, een knopje voor Fitbit of het accupercentage. Het is ook mogelijk om enkele van deze complicaties als favoriet aan te duiden en dan kan je ze makkelijk terugvinden als je weer een nieuwe wijzerplaats samenstelt. Google zegt dat er duizenden combinaties mogelijk zijn tussen wijzerplaten met verschillende kleuren, stijlen en complicaties.

Gerelateerde artikelen

Het bedrijf heeft eerder nog een andere Android-app app gelanceerd voor zijn horloge en die heet simpelweg 'Google Pixel Watch'. De bedoeling van die app is dat ze helpt bij het instellen van je horloge, zodra je hem uit de verpakking haalt. De Pixel Watch is nu te koop en we maakten al een vergelijking, speciaal voor mensen die twijfelen tussen Googles smartwatch en een Samsung Galaxy Watch 5. Welk horloge spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over de Pixel Watch
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

Google Pixel Watch Faces

Google Pixel Watch Faces

Om wijzerplaten samen te stellen heeft Google heeft  een begeleidende Android-app voor zijn ¨Pixel Watch uitgebracht. Met de Google Pixel Watch Faces-app kan j ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk