Google Meet krijgt hoog tempo nieuwe features, dit zijn ze

Google Meet krijgt hoog tempo nieuwe features, dit zijn ze

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Meet - low-light functie

De mobiele versie van Google Meet krijgt momenteel een low-light functie die het mogelijk maakt om in slecht verlichte kantoren-aan-huis toch nog een duidelijk beeld tevoorschijn te toveren. De desktopversie van Meet krijgt deze optie binnenkort ook.

Google Meet - noise cancellation

De volgende nieuwe functie die Google Meet in de komende weken krijgt, is ruisonderdrukking. Met behulp van kunstmatige intelligentie zal de app geluiden zoals een blaffende hond, spelende kinderen of de toetsenbordaanslagen terwijl je aantekeningen maakt voor je wegfilteren. Op deze manier wil Google ervoor zorgen dat je ongestoord kunt vergadering.

Google Meet - presentatie geven

Google Meet krijgt vanaf vandaag tevens de mogelijkheid om een tabblad in Chrome te presenteren aan deelnemers van de vergadering. Je hoeft dan niet meer je hele scherm te delen en kunt de focus leggen op datgene wat je aan anderen wilt laten zien.

Google Meet - presentatie geven

Google Meet - nieuwe lay-out

De rasterweergave à la Zoom waardoor je tot 16 verschillende mensen in beeld te zien krijgt, is nu ook door Google bevestigd. Deze nieuwe lay-out ziet er als volgt uit:

Google Meet - nieuwe layout

Met deze nieuwe functies gaat Google Meet weer verder de strijd aan met concurrenten als Zoom en Microsoft Teams. Welke tools gebruiken jullie om te videobellen? Eén van deze twee veilige alternatieven? En hoe doen ze het op privacygebied? Check hier voor de nieuwe keuzehulp van de Autoriteit Persoonsgegevens.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk