Google Maps laat je nu routes vastpinnen in nieuw 'Gaan'-tabblad [Update]

Google Maps laat je nu routes vastpinnen in nieuw 'Gaan'-tabblad [Update]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan vanaf nu in Google Maps via de Go Tab je favoriete routes en locaties vastzetten. Op deze manier heb je snel toegang tot je opgeslagen bestemmingen.

Google Maps 'Gaan'-tabblad

Google wil dat je met Maps nog makkelijker op je bestemming aankomt en lanceert hiervoor het 'Gaan'-tabblad. Dit onderdeel vind je in Maps onderaan naast 'Verkennen'. In het tabblad zet je je favoriete routes en locaties zoals de route naar je werk of je favoriete supermarkt.

Vanuit 'Gaan' kun je dan vervolgens de routebeschrijving en de verwachte aankomsttijd op basis van realtime verkeersupdates opvragen zonder dat je hiervoor een adres in de app hoeft in te voeren. Je kan hier ook specifieke routes via het openbaar vervoer vastzetten, en Google geeft je automatisch suggesties van veelgebruikte routes die je kan vastpinnen.

Google Maps laat je nu routes vastpinnen in nieuw 'Gaan'-tabblad [Update]

Vertrek-en aankomsttijden

Het 'Gaan'-tabblad geeft je dan nauwkeurige vertrek- en aankomsttijden, eventuele waarschuwingen van je lokale vervoersmaatschappij en een actuele aankomsttijd. Het is ook mogelijk om meerdere routes naar dezelfde bestemming vast te zetten op het 'Gaan'-tabblad om te zien welke route de meest efficiënte is.

Recent bracht Google overigens ook deze twee nieuwe verbeteringen en de Community feed naar de navigatie-app. We kwamen er ook achter dat we van kebab houden. De Go-tab wordt nu op Android en iOS in Maps uitgerold. Zie jij het al? laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Maps: Navigatie en OV

Maps: Navigatie en OV

Google Maps is de populaire applicatie van Google als het gaat om kaarten en navigatie. Google Maps bevat gratis gedetailleerde kaarten van over de hele wereld waarb ..

Bedankt voor de tip, Tom!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk