Google Maps met donker thema op Instagram te zien

Google Maps met donker thema op Instagram te zien

Google Maps donker thema

Met de komst van Android 10 en zijn systeembrede donker thema is Google bezig om verschillende apps in hoog tempo van een zwart/grijs kleurtje te voorzien. De zoekgingant geeft nu een eerste indruk van dit thema via een bericht op Instagram.

In dat bericht moedigt @Android aan om het donkere thema te gebruiken dat in Android 10 is verwerkt. Je activeert dit thema via de instellingen van je telefoon onder het kopje scherm of display. Apps die dit systeemthema ondersteunen, zullen dan automatisch van kleur veranderen als je het thema aanpast.

Als je op de afbeelding tikt, opent de video in Instagram, waar Maps met een donkere modus te zien is.

Google Maps donker thema

Google voorziet dus in hoog tempo zijn apps van de mogelijkheid om te kunnen schakelen tussen een donker en een licht thema. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle Google-apps met zo'n thema inclusief instructies hoe je deze inschakelt. Dat overzicht vind je hier.

En Gmail dan?

Eén van de belangrijkste apps die nog geen donkere modus heeft, is Gmail. Google is al wel begonnen met de uitrol ervan maar we hebben nog deze nog niet op onze telefoons kunnen ontdekken. Zodra jij het donkere thema voor Gmail binnenkrijgt, horen we dat graag via dit e-mailadres (graag inclusief screenshot).

Maps: Navigatie en OV
Google Maps is de applicatie van Google als het gaat om kaarten. Google Maps bevat gedetailleerde kaarten van over de hele wereld waarbij het makkelijk is lokale bed ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties