Google Klok heeft nu Spotify-integratie

Google Klok heeft nu Spotify-integratie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Klok

De Klok-app in Android is voor velen de eerste app om de dag mee te starten, vanwege het alarm. Google rolt nu een update uit waarbij deze app ondersteuning krijgt voor Spotify, opmerkelijk genoeg niet voor de nieuwe muziekstreamingdienst YouTube Music. De Klok-app toont na de update een nieuwe Spotify-tab waarin je recent gespeelde muziek te zien is, door Spotify aanbevolen ochtendhumeurmuziek en een zoekknop. De Spotify-app zul je tevens geïnstalleerd moeten hebben en de integratie kan zowel door betalende als niet betalende Spotify-luisteraars gebruikt worden.

Screenshot van Google Klok en Spotify

Klok is de officiële applicatie van Google waarop je uiteraard de tijd kunt aflezen maar de app is ook als wekker, timer of stopwatch te gebruiken. Deze Klok-applicatie was voorheen alleen te gebruiken op enkele Nexus-apparaten maar sinds juli van 2015 in de Play Store ook voor andere Androidtoestellen beschikbaar gesteld. Vorig jaar kreeg deze app een update met een nieuwe look en app-icoontje en werd het zoeken naar wereldsteden verbeterd.

Klok downloaden

Google stelt de update vanaf nu gefaseerd beschikbaar voor toestellen vanaf Android 5.0. Via onderstaande knop kun je kijken of de update al voor jou beschikbaar is. Gebruik jij een muzieknummer om wakker te worden of stel je liever één van de standaard deuntjes in?

Via: Google

Klok

Klok

Dit is de officiële Klok-applicatie van Google, eerder alleen te gebruiken was op enkele Nexus-apparaten. De applicatie biedt enkele basisfuncties zoals het kunnen ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk