Klein maar fijn: Google Inbox kan vanaf nu al je inboxen weergeven

Klein maar fijn: Google Inbox kan vanaf nu al je inboxen weergeven

Google Inbox

Google Inbox is een fijne app om je mail mee te beheren. Er wordt gewerkt met timers zodat je mailtjes kan snoozen, en er worden mailtjes voltooid in plaats van ze te verwijderen. Ook vind er automatisch een indeling in categorieën zoals reizen, aankopen of zelf ingestelde categorieën plaats. Hierdoor kan je in één oogopslag zien hoeveel mailtjes je nog hebt, en wat je hiermee moet doen.

Toch was een veelgevraagde functie van Inbox dat je al je postvakken van al je accounts kon inzien. Je kan namelijk meerdere accounts gebruiken in je Google Inbox. Om de mailtjes van al deze accounts bijlangs te gaan moest je eerst linksboven van account wisselen, en zo al je accounts langs te gaan.

Nu is er helemaal bovenaan het menu een item genaamd 'Alle inboxen' geplaatst. Klik hierop, en je krijgt alle mailtjes die nog in de inbox staan van al je accounts. Als je 4 inboxen hebt, zoals in mijn geval, is dat fijn om even snel alle mailtjes te checken. Helaas worden deze mailtjes niet gecategoriseerd, en krijg je simpelweg een lijst te zien van recente mailtjes van je accounts. Hopelijk wordt de opdeling in categorieën nog later toegevoegd.

Het was eerder al mogelijk om met een Outlook of Hotmail account van alle mogelijkheden van Inbox gebruik te maken. Dit kan door Gmailify te gebruiken. Hiermee koppel je het Outlook of Hotmail account aan Gmail. Deze account kan je vervolgens weer gebruiken in Google Inbox. Samen met het weergeven van al je postvakken schuift Google Inbox weer een stapje dichterbij naar het beheren van al je e-mails van al je accounts.

Alle inboxen bekijken is voor iedereen als het goed is nu live, zolang je de laatste update van Inbox hebt geïnstalleerd. Met de knop hieronder kan deze downloaden. Op de webversie is er helaas nog geen mogelijkheid om al je inboxen te bekijken.

Bron: Android Police

Inbox by Gmail
Met Inbox by Gmail probeert de zoekgigant e-mail te vernieuwen. In Inbox worden soortgelijke berichten gebundeld, kun je taken toevoegen en eventueel snoozen en ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer