Google Home-app ontvangt nieuw design in Nederland

Google Home-app ontvangt nieuw design in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Google Home-app ontvangt het nieuwe uiterlijk, dat we vorige week voor het eerst zagen, nu ook in Nederland. Met dit nieuwe ontwerp ziet het geheel er een stuk minder chaotisch uit.

Nieuwe Google Home-design

De Google Home-app gebruik je om je slimme apparaten in te stellen, te beheren en te bedienen, te bedienen. Niet alleen de apparaten van Google, zoals de Nest-apparaten, Google Wifi-, Google Home- en Chromecast, kan je er mee bedienen. Je kan ook lampen, camera's en thermostaten van andere fabrikanten eraan toevoegen, zo lang ze het platform van Google maar ondersteunen.

Deze app krijgt nu een nieuw ontwerp dat verdacht veel lijkt op het apparaatbediening-paneel in het powermenu van Android 11. Alle apparaten hebben nu een ronde knop wat het geheel een stuk uniformer maar vooral ook overzichtelijker maakt. De icoontjes in de oude interface worden in de nieuwe interface daarnaast links in het klein weergegeven, met de naam van het apparaat er naast.

Niet alleen is er een nieuw uiterlijk, de knoppen dienen nu ook als schuifbalk. In het geval van een speaker of slimme lamp gebruik je de schuifbalk om het volume en de helderheid aan te passen. Een keer op de knop tikken, schakelt de lampen uit.

Heb jij het nieuwe ontwerp al in de Google Home-app?

Daarmee is het nieuwe uiterlijk niet alleen overzichtelijker maar ook functioneler. Wat vind jij van dit nieuwe uiterlijk? Gebruik je de Google Home-app of de apparaatbediening in de powerknop om je slimme apparaten te bedienen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google Home? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Telegram en Twitter.

Google Home-app ontvangt nieuw design in Nederland Google Home-app ontvangt nieuw design in Nederland
Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk