Update Google Geluiden: zelf ringtones toevoegen en een donker thema

Update Google Geluiden: zelf ringtones toevoegen en een donker thema

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Donkere modus

De donkere modus in apps is prettiger om naar te kijken als het donker is en het verbruikt minder energie als je een telefoon met een AMOLED-scherm hebt. Vanwege deze redenen en de komst van het systeembrede donker thema in Android 10 Q, die automatisch apps donker maakt als je dit thema inschakelt via de instellingen, voorziet Google zijn apps van een donkere modus. Nu is de Geluiden-app op de Pixeltelefoons aan de beurt.

Google Geluiden-app ontvangt een donker thema

Handmatige schakelen tussen een donkere en een lichte modus is in de (instellingen van de) app vooralsnog niet mogelijk. Op de Pixel 3a met het systeembrede donkere thema ingeschakeld, kleurt de app meteen zwart. Je kan het thema op Pixels met Android Pie activeren als je de donkere modus aan hebt staan in de Ontwikkelaarsopties.

Google Geluiden-app geluiden toevoegen

Geluiden toevoegen

De selectie met geluiden is behoorlijk uitgebreid sinds de laatste update maar als dat voor jou nog niet genoeg is, kun je nu ook zelf muziek toevoegen aan de app. Tik hiervoor op de FAB-knop, zoek het bestand, selecteer het en het nummer zou direct in de app te zien moeten zijn. Tenminste, als het werkt. Het kan zijn dat een geluid niet altijd wordt geüpload maar dit zal in een update later worden verholpen, dus je ervaring hiermee kan verschillen.

Google Geluiden-app geluiden toevoegen

Google Geluiden

Google Geluiden is een systeemapp op Pixelsmartphones die deze telefoons van diverse geluiden voor wekkers, beltonen en meldingen voorziet. Onlangs werd de collectie met deuntjes uitgebreid via een update. De app kreeg tevens een nieuw en fris design met mooie animaties. De nieuwe functies die hier boven benoemd zijn, kwamen naar voren met het installeren van deze apk.

Geluiden

Geluiden

Google Geluiden is een systeemapp op Pixelsmartphones die de Google-telefoons van diverse geluiden voor wekkers, beltonen en meldingen voorziet. ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk