Google Foto's toont nu automatisch afspelende video-previews

Google Foto's toont nu automatisch afspelende video-previews

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Video-previews in Google Foto's

Google Foto's kreeg onlangs nog een donkere modus, de mogelijkheid om gezichten handmatige te taggen en foto's van dieren automatisch te delen. Nu zien we in versie 4.20 zogenaamde video-previews. Als je door je foto-overzicht veegt, herken je video's aan het kleine witte play-icoon in de rechterbovenhoek. Dankzij de video-previews worden deze nu automatisch afgespeeld.

Als je bij een video stopt met scrollen zal er dus automatisch een preview van het filmpje worden afgespeeld, zonder geluid. Pas als je verder door je fotobibliotheek scrolt, zal de video stoppen met afspelen. Zijn er meer video's in het overzicht, dan zal Google Foto's deze live video-previews in omgekeerde volgorde afspelen. De video-previews zijn zowel in de maandweergave als de comfortabele weergave te zien. De albums in de albumweergave toont de nieuwe previews helaas niet. Zowel lokaal als in de cloud opgeslagen video's worden op deze previews getrakteerd.

Deze live video-previews zijn handig als je snel op zoek bent naar een video in je bibliotheek maar niet elke video apart wilt openen en afspelen. Hierdoor heb je nu meer overzicht.

Versie 4.20 van Google Foto's bevat deze video-previews en deze versie wordt sinds een aantal dagen uitgerold. Zie jij deze previews al in Google Foto's?

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk