Google Foto's maakt nu collages van je Herinneringen, zo zien ze eruit

Google Foto's maakt nu collages van je Herinneringen, zo zien ze eruit

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Foto's maakt het makkelijker om in één klap veel van je herinneringen te zien en te delen met anderen. De galerij-app maakt nu automatisch collages, soms meerdere per fotoreeks. De functie is alvast beschikbaar in Google Foto's.

Google Foto's Herinneringen

Herinneringen in Google Foto's zijn een belangrijk deel van de app geworden in de voorbije maanden, en dat is niet vreemd. Iedereen heeft wel die ene mama of oma die hardop klaagt dat je met die telefoons vandaag de dag geen foto's meer te zien krijgt, anders dan vroeger toen foto's altijd geprint werden.

De Herinneringen bovenaan in Google Foto's tonen wat je vorige week of de vorige jaren hebt gedaan op dezelfde dag als vandaag. Je krijgt een hele fotoreeks te zien waardoor je kan bladeren door te tikken, en zo krijg je nog eens wat foto's uit de oude doos te zien. Nieuw zijn de collages, want af en toe kom je nu een verzameling van meerdere foto's tegen die Google automatisch heeft gegenereerd.

Google Foto's maakt nu collages van je Herinneringen, zo zien ze eruit

Zo werken de collages

Je ziet hierboven bijvoorbeeld mijn verschillende pogingen van vorige week om een leuke selfie te nemen samen met de OnePlus Buds Pro voor de aankomende review. Een reeks waar nog geen foto's in werden verwijderd. Fraai hoor, vind je niet? Bij langere fotoreeksen maakt Google soms meerdere collages, maar in de meeste gevallen vind je gewoon één reeks op het einde van een Herinnering. Het gaat ook doorgaans om collages waarbij mensen te zien zijn.

Gerelateerde artikelen

Maandag raakte ook bekend dat Google Foto's een integratie krijgt met Files by Google. De app kan dan automatisch media opruimen die al voor lange tijd in je back-up van Foto's staat. Wat denk jij van de Herinneringen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Foto's maakt nu collages van je Herinneringen, zo zien ze eruit

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google Foto's? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk