Google Foto's legt meer nadruk op zoeken en ordenen

Google Foto's legt meer nadruk op zoeken en ordenen

Google Foto's zoeken

De zoekfunctie van Google Foto's is nu eenvoudiger aan te roepen en kan met één druk op de knop geactiveerd worden waarna aan zoekopdracht gestart wordt. Op deze manier hoef je niet door honderden foto's te scrollen om de juiste te vinden. Het zoeken geeft ook suggesties en toont recente zoekopdrachten, maar ook de mogelijkheid om personen of plaatsen te zoeken.

Naast de zoekfunctie heeft Google er ook voor gezorgd dat geïmporteerde mappen nu van naam gewijzigd kunnen worden. Dit is handig als je vanaf het geheugen van je smartphone foto's hebt ingeladen.

De derde nieuwe mogelijkheid binnen Foto's heeft te maken met video's die Google regelmatig zelf gegenereerd. Deze kunnen nu bewerkt worden door bijvoorbeeld zelf muziek toe te voegen en foto's te wijzigen.

[readmore article="180673"]

Beschikbaarheid

Google Foto's 1.19 rolt nu uit in de Play Store, waarbij het even kan duren voordat jij hem binnen hebt. Er is een zogenaamde gefaseerde uitrol van deze app.

Via: Google+

Google Foto's
Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties