'Google Foto's laat je binnenkort inzoomen op video's'

'Google Foto's laat je binnenkort inzoomen op video's'

Google Foto's

Het afgelopen jaar heeft Google Foto's een mooie weg afgelegd, want de app is nu een miljard keer gedownload. Google foto's wordt ook nog regelmatig getrakteerd op nieuwe, krachtige functies zoals de mogelijkheid om het bokeh-effect bij alle foto's toe te passen. Google werkt nu aan zo'n typische functie waarbij je denkt: "Waarom was dit nog niet eerder aanwezig in de app?", namelijk de mogelijkheid om in te zoomen tijdens het afspelen van video's.

We worden de laatste maanden verwend met telefoons die erg hard de nadruk leggen op het toevoegen van extra details in foto's. Camera's komen met 48 MP-, 64 MP-, of 108 MP sensors. Het wordt daarom interessanter om foto's te laten uitvergroten of in te zoomen op foto's, maar dat laatste geldt zeker ook voor filmpjes.

via GIPHY

Inzoomen bij video's

XDA Developers heeft ontdekt dat je binnenkort kan inzoomen op details in video's. De functie werd ontdekt in de code van de app, maar momenteel is ze nog niet live. Stel, je filmt het schooltoneel van je zoon of dochter, en je wil achteraf inzoomen op je kind dan kan dat binnenkort. Het inzoomen werkt precies zoals je verwacht, namelijk op dezelfde manier als bij foto's.

Het is nog niet duidelijk wanneer de mogelijkheid om in te zoomen bij video's voor gebruikers beschikbaar zal zijn, maar het lijkt erop dat de functie heel op korte termijn zal worden uitgerold. Al is er nog geen officiële informatie van Google over uitgestuurd.

Google Foto's
Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Meer info

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties