Nieuw in Google Foto's: gezichten handmatig taggen, foto's van je dieren delen en meer

Nieuw in Google Foto's: gezichten handmatig taggen, foto's van je dieren delen en meer

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Foto's

Google Foto's is voor velen één van de sterkste diensten die Google ooit gelanceerd heeft. Je kan namelijk onbeperkt je foto's opslaan op de cloud en er zijn krachtige functies aanwezig om foto's te delen en door je bibliotheek te bladeren. Een aanrader is om alle functies via VPN te ontgrendelen zodat je onder meer Google automatisch gezichten kan laten taggen.

David Lieb, het producthoofd van Google Foto's was een uurtje vrij en nam die tijd om op Twitter vragen te beantwoorden over nieuwe functies voor Google Foto's. Een gebruiker wees erop dat gezichten automatisch worden herkend door Google, maar het is niet mogelijk om handmatig wijzigingen door te voeren als er iets misgaat met de herkenning van de algoritmes. Lieb reageerde dat die functie wel degelijk op de planning staat.

Screenshot van Google Foto's en huisdieren

Foto's van je huisdieren

Daarnaast is er ook goed nieuws voor liefhebber van huisdieren. Het is al langer mogelijk om Foto's van specifieke mensen of alle foto's automatisch te delen met je partner. Lieb heeft nu bevestigd dat er daarnaast een nieuwe functie onderweg is waarmee je ook specifiek foto's van je huisdier kan delen met je partner.

De Android-app krijgt ook een paar verbeteringen die al langer mogelijk zijn voor de web-applicatie, zoals de mogelijkheid om foto's te bekijken op basis van uploaddatum, en niet de datum waarop ze genomen zijn. Dat kan online via de link: "photos.google.com/search/_tra_", maar er is geen manier om op die manier te sorteren in de applicatie. Daar gaat volgens het producthoofd van Google Foto's verandering in komen. Ook zal je binnenkort ook in de app de tijdsaanduiding van afbeeldingen kunnen veranderen.

Heb jij ideeën voor leuke functies voor Google Foto's? Wat zou jij graag veranderen in de applicatie? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Nieuw in Google Foto's: gezichten handmatig taggen, foto's van je dieren delen en meer
Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk