Google Foto's update laat je eindelijk albums sorteren

Google Foto's update laat je eindelijk albums sorteren

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Foto's

De app Google Foto's krijgt veel slimme functies toebedeeld zoals de nieuwe Export Frames-functies op de Google Pixel 4 maar ook gezichtsherkenning en tekstherkenning. Toch blijven er altijd wensen voor deze app over zoals het kunnen sorteren van albums. Hier wordt nu aan gewerkt, blijkt uit screenshots van een Google Foto's-gebruiker die de functie nu in de foto-app kan gebruiken.

Google Foto's albums sorteren

In het tabblad 'Albums' is er een nieuwe sorteer-optie boven de albums te zien waar je drie mogelijkheden te zien krijgt als je erop tikt: het meest recente album, het laatste gewijzigde album en albumtitel. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, zal deze in het lichtblauw boven de albums te zien zijn.

Google Foto's albums sorteren

Beschikbaarheid

Momenteel worden de albums gerangschikt op laatst gewijzigd en als je een album zoekt met een bepaalde titel, dan zul je of eindeloos moeten scrollen of de zoekfunctie moeten gebruiken. Deze sorteerfunctie is dan ook van harte welkom en voor een aantal gebruikers met versie 4.28 en 4.29. Op de redactie is het sorteren helaas nog niet mogelijk maar we wachten er met smart op.

Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de standaard galerij-app van Google die je kan gebruiken op Android, iOS en het web. Je kan je foto's makkelijk beheren en delen met vrien ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk