Google Fit integreert With Me-workouts van YouTube

Google Fit integreert With Me-workouts van YouTube

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

With Me-workouts en Google Fit

Als je in de Google-app naar de updates gaat, vind je ergens onder de coronawaarschuwing Thuis #MetMij-video's van YouTube Nederland. Dit zijn video's met activiteiten om thuis te doen. Je vindt hier kook-video's, video's waarin je nieuwe vaardigheden kunt leren, knutsel-video's en meer. Je kan hier ook terecht voor de Beweeg #MetMij-video's. In deze video's vind je tips hoe je fit kunt worden of blijven tijdens het de coronacrisis.

Deze video's worden nu ook in Google Fit geïntegreerd, blijkt uit een filmpje dat Google op Twitter gedeeld heeft.

Stay Fit #WithMe en Google Fit

Tik op de afbeelding om de tweet met het filmpje te openen

Fitness en mediteren

Op de help-pagina van Google Fit geeft Google meer details over de integratie. Google geeft dat het handhaven van een gezonde levensstijl een uitdaging kan zijn, vooral omdat veel van de dagelijkse routines de afgelopen maanden zijn verstoord door de lockdown. Google wil er met de integratie nu voor zorgen dat je gemakkelijker geïnspireerd, gezond en actief blijft. Daarom werkt het bedrijf nu samen met YouTube om leuke en boeiende inhoud naar de Google Fit-app te brengen.

Het nieuwe onderdeel in Google Fit zal een selectie van video's brengen met fitness- en meditatie-oefeningen, maar ook video's met tips over je gezondheid.

Stay Fit #WithMe en Google Fit

Beschikbaarheid

Google rolt de update met deze video's deze week in verschillende regio's uit, maar geeft niet aan welke dat zijn. Op de redactie is de update alleen te zien als de telefoon op de Engels taal ingesteld staat. Zie jij de video's al wel in Google Fit? Dan horen we dat graag in de reacties onder dit artikel.

Stay Fit #WithMe en Google Fit

Bedankt Dries!

Google Fit: je gezondheid en activiteit bijhouden

Google Fit: je gezondheid en activiteit bijhouden

Google Fit biedt je een overzicht van hoeveel je beweegt. De dienst kan data van allerlei fitness-apps verzamelen en maakt het behalen van jouw gezondheidsdoelen een ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk