Google Files kan nu PDF's openen en heeft verbeterde videospeler

Google Files kan nu PDF's openen en heeft verbeterde videospeler

Google Files

Googles strategie voor het lanceren van nieuwe, gratis diensten is heel duidelijk. Het bedrijf lanceert vrij regelmatig iets nieuws en bekijkt dan welke diensten het meest door gebruikers worden gesmaakt. Zo is het ook gegaan met de bestandbeheerder Google Files, die eerst enkel voor de lichtere Android Go-telefoon was bedoeld en later ook een succes werd op Android. Gebruikers gaan met Google Files aan de slag om door de verschillende mappen op hun apparaten en om hun telefoon op te schonen.

Files heeft nu met 1.0.33 verbeteringen gekregen voor zijn bestandsbeheerder, dat ontdekte XDA Developers. De app kan nu zelf pdf's openen zonder dat gebruikers de Google Drive pdf-lezer moeten gebruiken of een third-party-app, Toch krijgen gebruikers nog steeds de keuze om een pdf-lezer naar de keuze te gebruiken.

Videospeler

Naast de pdf-lezer komen de ontwikkelaars met verbeteringen voor de videospeler van de app. Je kon al langer midibestanden openen rechtstreeks in Files, maar nu kan je ook de afspeelsnelheid op een nauwkeurige manier veranderen via een scroll-systeem. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn om sneller door een video te scrollen van bijvoorbeeld een een gefilmde les op school.

Beeld van de functie

Je kan je Files-app nu bijwerken naar de laatste versie in de Play Store om ermee aan de slag te gaan. Gebruik jij al Files of een andere bestandsbeheerder voor Android? Misschien ga jij nooit door de verschillende mappen op je telefoon? Laat het weten in de reacties onderaan dit artikel.

Files by Google: je telefoon opschonen
Files by Google: je telefoon opschonen was in eerste instantie een bestandsbeheerder en opschoon-app speciaal voor Android Go-telefoons. Deze telefoons dra ..

Meer info

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer