Google Duo groepsgesprekken is nu voor iedereen beschikbaar

Google Duo groepsgesprekken is nu voor iedereen beschikbaar

Google Duo groepsgesprekken

Google Duo wordt al een tijdje getest met de mogelijkheid om met meer dan twee mensen te (video)bellen. Deze functionaliteit dook begin dit jaar al eens op in screenshots, even later werd het nieuws bevestigd door Justin Uberti, de hoofdontwikkelaar van de app en in april werd de functie in een aantal landen uitgerold. Dezelfde Uberti laat nu weten dat het aantal mensen die tegelijk kunnen videochatten uitgebreid is naar 8 personen.

Google Duo groepsgesprekkenOp deze manier kun je dus met 8 mensen tegelijkertijd gebruik maken van Google Duo. Dat is nog lang niet evenveel als de 32 mensen die tegelijkertijd van Apples FaceTime gebruik kunnen maken maar het is een begin. Het is in ieder geval mogelijk om even een weekendje weg door te nemen met meerdere familieleden of een datum voor een barbecue met vrienden te prikken.

Google Duo groepsgesprekken

Zo werkt het

De mogelijkheid om groepsgesprekken aan te maken, is nu beschikbaar in Google Duo. Je vindt de functie onder de zoekbalk in de app. Hier vink je de mensen aan waarmee je een groep wilt maken en geef je de groep een naam. Vervolgens start je het gesprek. De groepsleden ontvangen dan een melding om deel te nemen aan het gesprek. Je aangemaakt groepen vind je later in een lijst terug zodat je gesprekken kunt bewaren. Je kan de groep op een later moment ook verlaten.

Wat vind jij van deze nieuwe functie in Duo? Ga je het gebruiken?

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit
De Google Duo-app maakt het mogelijk eenvoudige video- en audiogesprekken te voeren. De app is eenvoudig van opzet en is gemaakt om ook met slechte internetverbindin ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer