Google Duo heeft nu een lijst met favorieten die deels werkt

Google Duo heeft nu een lijst met favorieten die deels werkt

Favoriete contactpersonen

Het is heel normaal om in de bel-app of dialer op je telefoon een lijst met favoriete contactpersonen tegen te komen. De (video)bel-app Google Duo heeft deze mogelijkheid nog niet maar daar komt met versie 46 een einde aan. In deze versie 46 is namelijk een nieuwe knop met de mogelijkheid om favoriete contactpersonen te selecteren. Je vindt het nieuwe onderdeel 'Toevoegen aan favorieten' in het instellingenmenu en dat ziet er zo uit:

Screenshot van Google Duo favorieten

Als je hierop tikt, kom je in een scherm met contactpersonen terecht met bovenin twee favorieten en onderaan de lijst met overige contactpersonen. Je kan hier tevens in je lijst zoeken naar een persoon die je aan deze lijst wilt toevoegen of er eentje selecteren in de lijst eronder. Je kan helaas maar twee personen voor nu als favoriet markeren. Tik je op een contact die je nog niet eerder via Duo hebt gebeld, dan komt er een melding dat die is toegevoegd maar vervolgens verschijnt deze persoon niet in de betreffende lijst. Natuurlijk kun je deze persoon even bellen waarna het probleem opgelost is maar dat lijkt me nu niet helemaal de bedoeling. Hopelijk wordt dit euvel snel verholpen.

De favoriete contactpersonen vervangt de lijst met personen waar je recent contact mee opgenomen hebt.

Screenshot van Google Duo favorieten

Valentijn

Met het oog op Valentijnsdag lijkt Google ook te werken aan een speciale video voor deze dag van de liefde. Mocht je ver verwijderd zijn van je geliefde dan kun je op deze speciale dag een videogesprekje in Duo opzetten met een schattig Valentijns-filter. Dat maakt het gesprek (nog) romantisch(er).

Google Duo v46 downloaden

Wil je nu de favorieten-lijst zien en straks een schattig hartjes-filter gebruiken? Check dan via de knop hieronder of er een update voor je klaar staat. Geen update present? Dan is er een apk'tje.

Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit
De Google Duo-app maakt het mogelijk eenvoudige video- en audiogesprekken te voeren. De app is eenvoudig van opzet en is gemaakt om ook met slechte internetverbindin ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer