Webversie Google Contacten krijgt een prullenbak

Webversie Google Contacten krijgt een prullenbak

Google Contacten in de prullenbak

Net als veel andere Google-diensten krijgt Google Contacten een prullenbak. Met de prullenbak kun je veel gemakkelijker contacten herstellen die je per ongeluk hebt verwijderd. Als je in de nieuwe versie van Contacten een contactpersoon verwijdert, gaat deze naar de prullenbak. Hier blijft hij 30 dagen blijft staan voordat hij definitief wordt verwijderd. In die tijd kun je de contactpersoon bekijken, herstellen of permanent verwijderen.

De prullenbak in de webversie an Google Contacten zal helemaal onderin een plekje krijgen onder de 'Andere contacten'.

Google Contacten krijgt prullenbak

Tik op het gif'je om hem af te spelen

In de prullenbak zitten contacten die verwijderd zijn in de webversie, in de Android- of iOS-app en meer. Helaas kan je de prullenbak vooralsnog alleen op internet bekijken en beheren.

Beschikbaarheid

De prullenbak zal in de komende twee weken volledig beschikbaar zijn voor persoonlijke en G Suite-accounts. Wanneer de functie naar de mobiele apps komt, laat Google helaas niet weten. De Android-app kreeg onlangs wel de mogelijkheid om contacten die je niet hebt opgeslagen in de app weer te geven.

Contacten
Google Contacten, of Google Contacts, is de officiële contacten-app van Pixel-, Nexus- en Android One-toestellen. Doordat de app beschikbaar is in de Google Pla ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties