Google Camera-update: 8x zoom voor video en meer

Google Camera-update: 8x zoom voor video en meer

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Camera-update

De Google Camera-app krijgt via een update naar versie 7.4.104.313422365 een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo kun je nu makkelijk via de snelle instellingen in de app wissel tussen FHD- en 4K-resolutie. Dat kon voorheen ook maar deze optie was diep verborgen in de instellingen. Via de snelle instellingen kun je meteen een keuze maken voordat je aan het filmen gaat.

Google Camera-update

Ga je voor de Full HD-resolutie, dan kun je nog altijd het aantal frames per seconde (fps) aanpassen. Dat is niet meer mogelijk bij 4K-video's.

Google Camera-update

8x zoom bij video's

De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL kunnen met deze update nu ook tot 8x in te zoomen tijdens het opnemen van 4K-video. Andere Pixel-telefoons zullen het moeten stellen met 5x zoom. Waarschijnlijk komt dat door de aanwezigheid van een telelens op de Pixel 4-serie.

Google Camera-update

Dat waren de kleine verbeteringen tot nu toe. De update voor de Camera-app is beschikbaar in de Play Store. Ondertussen wachten we nog met smart op deze verbeteringen voor de app en dan in het bijzonder de automatische niet storen-modus tijdens het opnemen van video's.

Heb jij de update al binnen? Wat vind je van de nieuwe mogelijkheden? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Google Camera

Google Camera

Google Camera is de officiële applicatie voor Android om foto's mee te maken en is voor elk toestel beschikbaar dat op Android 4.4 of hoger draait. Het is onder ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk