Google stelt Avengers: Endgame AR Playmoji-stickers voor

Google stelt Avengers: Endgame AR Playmoji-stickers voor

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft zijn Playmoji-stickerpakket uitgebreid met personages uit de laatste Avengers-film. Google lanceerde daarvoor ook een aankondigingsfilm.

Marvel Playmoji-stickers

Het laatste hoofdstuk van de populaire Avengers-reeks van Marvel is nu te bekijken in de bioscoopzalen en om dat te vieren, komt Google met een verbetering voor zijn Playmoji-stickers. Die stickers kregen eerst de naam AR Stickers met de verwijzing naar een augmented reality-ervaring waarbij ze als virtuele objecten in interactie gaan met de echte wereld. Later werden ze omgedoopt tot Playmoji als verwijzing naar de Playground-app

[readmore articles="195224"]

Als je de Marvel-helden bij jou in de woonkamer plaatst, gaan ze automatisch aangepast reageren op basis van de omgeving en jouw gezichtsuitdrukkingen. De software maakt ook aanbevelingen dankzij machine learning op basis van het tafereel dat zich afspeelt om zo bepaalde andere personages toe te voegen.

Playground

Aankondigingsfilmpje

Bij de introductie van de Pixel 3 vorig jaar werden de Marvel-stickers gelanceerd met helden als Iron Man en Captain America, maar daar worden er nu vijf nieuwe aan toegevoegd: War Machine, Thor, Black Widow, Rocket en Captain Marvel. Google heeft ook een filmpje gelanceerd om de toevoeging van de helden aan te kondigen. We zien daarin hoe mensen helden tevoorschijn halen met hun Pixel 3 om te strijden tegen het kwade. Het filmpje eindigt met “Hey Google... what do we do now?”, als verwijzing naar de woorden van Captain America in de trailer van Avengers; Endgame.

[readmore articles="197606"]

Naast de stickers van Marvel zijn er nog meer Playmoji te vinden in de Playground-app. Het lijkt erop dat Google steeds meer zijn Playmoji naar buiten wil brengen, want er doen ook geruchten de ronde dat Google de stickers binnenkort voor alle Android-toestellen wil uitbrengen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk