Google Achtergronden: schitterende achtergronden voor alle Android-toestellen

Google Achtergronden: schitterende achtergronden voor alle Android-toestellen

Google Wallpapers

De app Google Achtergronden biedt een mooie verzameling van hogeresolutie-foto's die kunnen worden ingesteld als achtergrond. Deze zijn ingedeeld in categorieën als 'aarde', 'landschappen', 'stadsgezichten' en 'texturen'.

De verschillende categorieën bevatten onder meer satellietbeelden van Google Earth en foto's van bekende fotografen. Bij het selecteren van een achtergrond is het ook mogelijk om meer informatie op te zoeken over een beeld, bijvoorbeeld over de locatie of gegevens van de fotograaf. De beelden zijn dezelfde als die gebruikt worden voor de automatisch veranderende achtergronden van de Google Chromecast.

Google Wallpapers is ook te gebruiken om je eigen foto's als achtergrond in te stellen. Daarnaast kun je de op je toestel geïnstalleerde live wallpapers ook vanuit de app als bewegende achtergrond selecteren. Als je wat variatie wilt, kun je in de verschillende categorieën er ook voor kiezen om dagelijks automatisch een andere achtergrond in te stellen.

Beschikbaarheid

Google Achtergronden is beschikbaar voor Android 4.1 Jelly Bean en hoger. Je kunt de app gratis installeren door op de onderstaande knop te drukken.

Achtergronden
Sinds de lancering in 2016 met de originele Pixel, werkt Google de Google Achtergronden-app regelmatig bij met nieuwe hogeresolutie-foto's die kunnen worden ing ..

Meer info

Lees meer over:
Personalisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties