Gmailify: Gmail-functies officieel gebruiken zonder Gmail-adres

Gmailify: Gmail-functies officieel gebruiken zonder Gmail-adres

'Gmailify' je andere mail-adressen

Google heeft de Gmailify-functie zojuist aangekondigd op zijn blog. Wanneer deze functies wordt ingeschakeld, zal je Yahoo-, Hotmail of Outlook-adres dezelfde mogelijkheden krijgen als Gmail-adressen. Zo wordt het geavanceerde spamfilter van Gmail ingeschakeld en kun je de mail automatisch laten sorteren in de categorieën Sociaal, Updates en Reclame.

Je ziet dan ook updates die afkomstig zijn uit de e-mail van je niet-Google-adres in Google Now. Dat kan bijvoorbeeld gaan om hotelreserveringen, pakketjes die naar je onderweg zijn of vliegtickets.

Beschikbaarheid

De nieuwe Gmail-functies zijn vanaf vandaag beschikbaar. Wanneer je een niet-Gmail-account toevoegt, krijg je de optie 'Gmailify' te zien. Wanneer je deze inschakelt, krijg je de beschikbare Gmail-functies ook voor je andere e-mail-adres. Het is uiteraard ook mogelijk om deze koppeling uit te schakelen.

Gmail
Gmail is de mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en fi ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties