Gmail ondersteunt nu ook Exchange-taken

Gmail ondersteunt nu ook Exchange-taken

Exchange-e-mail

Exchange-accounts zijn meestal e-mailaccounts voor werk. Als jouw bedrijf gebruikmaakt van Exchange Server voor e-mail, dan is dit werkaccount in Gmail te importeren. Zo kun je eenvoudig schakelen van je privéaccount naar je zakelijke account binnen Gmail.

Vanaf vorig jaar kwam deze Exchange-ondersteuning naar Gmail en konden zakelijke gebruikers zo hun werkmail binnen laten komen in de Gmail-inbox om deze vervolgens te lezen, te beantwoorden of te archiveren. Helaas werden taken hierbij niet gesynchroniseerd, maar sinds vandaag is dit wel mogelijk.

Gebruikers kunnen nu hun Exchange-taken bekijken, aanmaken, wijzigen of een prioriteit eraan geven. Ook e-mails kunnen als taak worden gemarkeerd. Handig als je ze op een later moment wilt beantwoorden. Als de taak afgehandeld is, veeg je hem eenvoudig naar rechts.

Gmail heeft ook nieuwe app-snelkoppelingen gekregen waarmee je makkelijk vanaf je homescreen kunt switchen tussen je Ziggo-, Hotmail- en zakelijke e-mailaccount.

Volgens Google is Gmail erg intuïtief en zal het werken met taken binnen de app voor gebruikers niet veel moeite kosten. Met de toevoeging van Exchange-taken hoopt Google natuurlijk dat meer gebruikers overstappen van Outlook of een andere e-mailapplicatie naar Gmail.

Gmail

Gmail is de mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen met labels en filters. De app is geschikt voor het importeren van bijvoorbeeld Exchange, Yahoo, Hotmail, Outlook, POP- of IMAP-mail. Vorig jaar voegde Google de Gmailify-functie toe aan de app. Hiermee krijgen Yahoo-, Hotmail of Outlook-adressen dezelfde mogelijkheden als Gmail-adressen, zoals spambescherming, automatische labels en Google-integratie.

Gmail downloaden

Wil je ook je zakelijke taken binnen Gmail afhandelen? De app is via onderstaande knop bij te werken.

Bron: Google

Gmail
Gmail is de mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en fi ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties