Gboard maakt nu de gekste stickers op basis van twee emoji

Gboard maakt nu de gekste stickers op basis van twee emoji

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Googles Emoji Kitchen

In februari van dit jaar introduceerde Google zijn Emoji Kitchen in Gboard. Dat zijn stickers die in de toetsenbord-app worden gemaakt op basis van een emoji. Als je een emoji via het Gboard-toetsenbord in een invulveld zet, geeft Gboard je deze sticker-suggesties. Google rolt nu een update voor deze functie uit waarbij er stickers worden gemaakt op basis van twee emoji.

Twee emoji = één sticker

Je kan nu dus combinaties van twee emoji invullen in een app. Gboard laat vervolgens combinaties van beide zien in de vorm van een sticker. Die sticker kun je dan weer delen in de app. Gboard laat overigens niet voor elke combinatie een sticker zien. Daarentegen laat de sticker in sommige gevallen wel weer leuke extra details zien.

Als je bijvoorbeeld een emoji met een mondmasker combineert met eentje die kotst, krijg je onderstaande suggestie. En wat dacht je van een poep-emoji en een bos bloemen? Oké, tot zover alle ongein. Probeer het zelf maar eens. De stickers zijn te zien in de meeste chat-apps en sociale media-apps via Gboard Beta. Deel de gekste combinaties met ons in de reacties onder dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Gboard? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

Gboard: het Google-toetsenbord

Gboard: het Google-toetsenbord

Gboard is het officiële toetsenbord van Google dat voorheen alleen beschikbaar was voor Nexustoestellen. Vanaf juni 2013 is deze in de Play Store te vinden en k ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk