Frost: activiteiten plannen met mooie vormgeving

Frost: activiteiten plannen met mooie vormgeving

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

300 icons

Heel veel is er niet te zeggen over Frost. De app kan qua functies wat vrijwel alle agenda- en activiteiten-apps kunnen. Per dag krijg je een overzicht te zien van de verschillende activiteiten die jou te wachten staan en indien ingesteld krijg je hier een notificatie van. Veel bijzonders is het dus niet maar toch probeert de app uniek te zijn door een ander design te gebruiken dan de meeste concurrerende apps.

Zo is het dagoverzicht opgedeeld in vlakken waarin icoontjes verschijnen als je hier een activiteit instelt. Bij het maken van de activiteit kies je ook het icoontje, en dit zijn er veel, momenteel 300 om precies te zijn. Je hebt dus een hoop om uit te kiezen en misschien is het leuk om op deze manier eens je agenda bij te houden in plaats van op de standaard manier. Wel toont de applicatie zo af en toe een advertentie tussendoor en een afkoopmogelijkheid wordt niet geboden.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is Android 4.0 of hoger vereist.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk