Floatoo: Zwitsers zakmes voor apps en contacten

Floatoo: Zwitsers zakmes voor apps en contacten

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Update

Er kan blijkbaar een hoop veranderen in enkele maanden voor Floatoo, of moet ik zeggen Super Drawer? De applicatie is namelijk aangepast qua naam en er is een ander logo gemaakt. Waarom hiervoor gekozen is, is niet duidelijk maar de app voelt en ziet er dan ook heel anders uit.

De meeste functies zijn hetzelfde gebleven en in dit artikel, wat enkele maanden terug geschreven is over de app, kun je dan ook al het één en ander lezen. Wel zijn er verschillende aanpassingen gedaan qua functionaliteit van de app. Je kan nu echt alles launchen wat je maar wilt, zoals een specifiek WhatsAppgesprek. Floatoo zelf is geen launcher, maar biedt wel ondersteuning voor een heleboel bekende launchers.

De grootste verandering komt door het nieuwe Material Design. Hierdoor lijkt de app compleet anders en de navigatiestructuur is daarmee aangepast. De app ondersteunt nu ook fuzzy search, hiermee kun je vrijwel alles makkelijk vinden op je telefoon, ook als er iets verkeerd gespeld is. Als laatste is er ook een pro-functie toegevoegd die drie specifieke dingen doet. Het verhoogt de rastergrootte waar je de verschillende launchables in kan zetten, je kan items verbergen, zodat de zoekmachine ze niet ziet in de app en je kan een ander icon pack instellen voor de app. Uiteraard zorgt het er ook voor dat je geen advertenties meer te zien krijgt.

De functionaliteit van de pro versie zijn bij het installeren van de app de eerste 14 dagen gratis en om ze daarna te kunnen blijven gebruiken moet je éénmalig €2,17 betalen.

Beschikbaarheid

De app is gratis te downloaden via onderstaande knop, wel is Androidversie 4.1 of hoger vereist.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk