Flitsmeister voor Android Auto te zien in video, lancering bètaversie bekend

Flitsmeister voor Android Auto te zien in video, lancering bètaversie bekend

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Flitsmeister heeft een eindejaarsvideo met Androidworld gedeeld waarin de eerste beelden van Flitsmeister voor Android Auto te zien zijn. Het bedrijf geeft tevens aan wanneer de eerste bètaversie van de Android Auto-app beschikbaar zal zijn.

Apps voor Android Auto

Google heeft in augustus een grote update voor Android Auto aangekondigd. Dankzij deze update werd het mogelijk voor bedrijven om hun apps voor Android Auto geschikt te maken dankzij het vrijgeven van de API's door Google. Dat werd ook hoog tijd. Android Auto werd namelijk al in 2014 aangekondigd en in 2015 gelanceerd en tot nu toe is het aanbod aan apps niet echt om over naar huis te schrijven.

Gerelateerde artikelen

Navigatie-app Sygic is meteen aan de slag gegaan met deze API en sinds deze maand is het de eerste third-party app die (als bètaversie) beschikbaar is voor Android Auto. Flitsmeister stond ook te popelen om een Android Auto-app uit te brengen en is ook meteen aan de slag gegaan.

Flitsmeister voor Android Auto te zien in video, lancering bètaversie bekend

Lancering Flitsmeister voor Android Auto

Android-ontwikkelaar Frank werkt bij Flitsmeister en vertelt in de eindejaarsvideo over zijn hoogtepunt op het gebied van Android-ontwikkeling: Flitsmeister op Android Auto. Frank geeft aan dat de Android Auto-app ergens midden januari als bèta-versie beschikbaar zou kunnen zijn. Hij houdt daarbij wel een slag om de arm: "Als alles goed gaat."

Wil je dus in januari je auto navigeren met Flitsmeister? Dan zal je je eerst moeten aanmelden voor het bètaprogramma van Flitsmeister. Aanmelden kan hier. Daarna kun je, als het eenmaal zover is, Flitsmeister op het scherm in je auto als navigatie-app selecteren. Zit jij met smart te wachten op de introductie van Flitsmeister op Android Auto? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk