Flitsmeister Pro nu ook voor Android

Flitsmeister Pro nu ook voor Android

Flitsmeister

Flitsmeister is een bekende Nederlandse applicatie die mobiele en vaste flitsers, maar ook trajectcontrolers toont in Nederland. Deze worden weergegeven in de vorm van een notificatie of in een overzicht. De app heeft al vele trouwe volgers en eerder deze maand werd Flitsmeister Pro al voor iOS geïntroduceerd. Vanaf vandaag is deze ook voor Android beschikbaar en kan aangeschaft worden voor een bedrag van € 3,59 voor het eerste jaar. De basisfuncties blijven gratis te gebruiken voor iedereen.

Flitsmeister Pro

Er zijn dus ook een aantal extra mogelijkheden. Zo kun je als gebruiker inzicht krijgen in een aantal statistieken zoals topsnelheid en de snelste 0 tot 100 acceleratietijd. Ook zijn er tripstatistieken zoals reis- en triptijd en gemiddeld snelheid beschikbaar en worden maximumsnelheden per weg en flitserhistorie weergegeven. Daarnaast is het melden van flitsers vereenvoudigd. Tot slot is de informatie van de trajectcontroles verbeterd en zijn alle hectometerpalen, wegen en flitspalen in heel Nederland bijgewerkt.

Beschikbaarheid

Flitsmeister is gratis te downloaden via onderstaande button, de pro-versie kan aangeschaft worden via een in-app-aankoop.

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Vervoer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer