Flitsmeister laat je nu 'Prestaties' vrijspelen in de app

Flitsmeister laat je nu 'Prestaties' vrijspelen in de app

Flitsmeister Prestaties

De nieuwe update van Flitsmeister brengt 'Prestaties' naar gebruikers. Je kan deze Prestaties vrijspelen door bijvoorbeeld je profiel te upgraden naar Pro, je snelheid aan te passen voor een flitser, de navigatie in Flitsmeister te gebruiken en ga zo maar door.

De bedoeling is dus dat je, als we weer de weg op mogen, één keer je snelheid aanpast voor een flitser (Boeteontwijker), één maand elke dag Flitsmeister gebruikt (Fanatiekeling), vijftig routes rijdt met Flitsmeister (Navigator) of 25 beoordelingen doorgeeft (Opletter). En zo zijn er nog een aantal Prestaties.

Je vindt de prestaties in het zijmenu. Je kan in dit onderdeel ook terecht voor verschillende statistieken zoals de afgelegde afstand, rittijd en meer. Met de Prestaties voegt Flistmeister een spelelement toe aan de app die er ook voor moet zorgen dat gebruikers de app meer gaan gebruiken.

Flitsmeister Prestaties

Flitsmeister bevat momenteel informatie van matrixborden, gesproken navigatie en pechhulp on-demand. Je kan de app ook gebruiken om betaald te parkeren en informatie van slimme verkeerslichten te bekijken. De in oktober gelanceerde Flitsmeister ONE is een gadget die ervoor zorgt dat de app automatisch opstart als deze gekoppeld is. Flitsmeister heeft meer dan 1.7 miljoen gebruikers en is zowel Nederland als in België te gebruiken.

Nieuwe functies op komst

- Nieuwe soundpacks

- Spookrijders-melding

- Verkeerslichten met timer

- Ritregistratie

- Functies voor truckers

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Navigatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties