Flitsmeister uitgebreid met pechhulp on demand

Flitsmeister uitgebreid met pechhulp on demand

Pechhulp on demand

Flitsmeister is een verkeersapp die je tijdens het autorijden waarschuwt voor flitsers, files en andere incidenten. Hier is nu ook pechhulp on demand aan toegevoegd. In tegenstelling tot de Wegenwacht, kun je voor deze pechhulp per keer betalen. Er hoeft dus geen abonnement of verzekering afgesloten te worden.

Zoals je ziet zijn er drie betaalde diensten die Flitsmeister aanbiedt: starthulp, reparatie en transport voor de ernstigere gevallen. Druk op het loepje in de app om de diensten te bekijken. Uiteraard betaal je wel voor de werkzaamheden. Dit zal dan achteraf verrekend worden. De pechhulp on demand wordt aangeboden in samenwerking met AllSecur.

AllSecur heeft ook een speciale pechhulp-app in de Play Store staan. Het lijkt erop dat onderdelen uit deze app overgenomen zijn in Flitsmeister. Dit is wat ons betreft een prima toevoeging en biedt extra service voor Flitsmeister-gebruikers.

Naast de pechhulp is ook de weergave van de maximale snelheid verbeterd, en kun je nu waarschuwingen voor rood-licht-flitspalen uitzetten. De app sluit nu ook niet meer af, als je in een lange file staat.

Flitsmeister wordt actief ontwikkeld. Sinds mei is de mogelijkheid toegevoegd om mobiele flitsers door te geven op alle wegen in Nederland. De app biedt ook de mogelijkheid om, net als bij de sociale navigatie-app Waze, allerlei incidenten op je route te melden en te bekijken. Denk daarbij aan files, wegwerkzaamheden, afgesloten rijstroken, ongevallen en naderende ambulances. Sinds eind 2016 heeft Flitsmeister meer dan 1 miljoen gebruikers.

Flitsmeister downloaden

De update voor Flitsmeister met on demand pechhulp is vanaf nu in de Google Play Store te vinden.

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Navigatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties