Flitsmeister krijgt twee kleine maar handige functies

Flitsmeister krijgt twee kleine maar handige functies

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Flitsmeister-app heeft een update gekregen. Er zijn voornamelijk enkele hobbels op de weg, ofwel bugs, verholpen. Ook komt de app met een aantal nieuwe functies.

Flitsmeister

Iedereen rijdt natuurlijk precies zoals het hoort, nooit te zacht en al helemaal nooit te hard. Dat proberen we althans, toch? Al die flitspalen en snelheidscontroles horen dan eigenlijk ook allemaal niet nodig te zijn, laat staan die agenten die al loerend in de bosjes met hun 'snelheidsgun' je proberen te pakken. Mocht je grote teen toch de neiging hebben om iets teveel op het gaspedaal te drukken, dan ben je al gauw de sigaar. Boetes kunnen dan namelijk snel oplopen. Bij 5 km/u betaal je 35 euro boete, dit kan oplopen tot 346 euro alvorens je zo hard rijdt dat je in aanmerking komt voor een strafbeschikking.

Gelukkig is er voor de mensen waarvan hun grote teen die neiging heeft de app Flitsmeister. Deze app waarschuwt je namelijk voor flitsers, geeft realtime informatie over het verkeer en zorgt ervoor dat je 'geen lullige boetes' krijgt, zo zeggen de mensen achter Flitsmeister zelf. Nu was volgens hen de app zo af en toe de weg kwijt waardoor ze hem nu streng hebben toegesproken. In de laatste update van de app worden namelijk bugs en andere problemen verholpen.

Flitsmeister

Flitsmeister

Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Nieuwe functies

In een blogbericht laat Flitsmeister weten dat ze hun app hebben geüpdatet. Deze update, versie 10.18, zorgt er dus voor dat problemen die de app had zijn verholpen. Zo startte de app soms niet goed op of sloot hij soms zomaar af, dit zou nu verholpen moeten zijn. Daarnaast krijgt de app ook enkele nieuwe functies. Heb je Flitsmeister automatisch afsluiten via Bluetooth aanstaan? Dan werkt dit nu ook als je GPS-signaal slecht is. Als laatste kunnen gebruikers van de Flitsmeister TWO nu een melding ontvangen als hun Flitsmeister Pro-abonnement bijna afloopt.

Gebruik jij Flitsmeister en wat vind jij van de app? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk