Bètaversie van Flitsmeister ontvangt update met navigatie

Bètaversie van Flitsmeister ontvangt update met navigatie

Navigatie in Flitsmeister

De app Flitsmeister draait helemaal om de gewraakte flitspalen en snelheidscontroles maar brengen je tijdens de autorit ook op de hoogte van files en andere incidenten. De Nederlandse app wordt actief ontwikkeld en heeft een hele grote schare trouwe fans, waaronder bètatesters die nieuwe functies in de app uitproberen. Deze bètatesters mogen nu navigatie in Flitsmeister testen.

Zij kunnen de nieuwe optie activeren in de instellingen in Flitsmeister en hier ook aangeven of gesproken functies gewenst zijn. In het beginscherm bij het derde tabje kan er dan een thuisadres en werkadres ingevoerd worden of op een andere bestemming gezocht worden. Na het invoeren van een bestemming kan er een route gekozen worden en het gaspedaal ingetrapt worden.

Changelog in de Play Store: "We zijn al een lange tijd bezig met navigatie in onze app. Omdat we al een heel eind zijn, mag jij de komende tijd navigatie testen. Het duurt nog wel even voordat navigatie voor iedereen beschikbaar is. Aangezien we in de tussentijd ook andere updates uitbrengen, verschijnt er zo nu en dan een beta waar navigatie even uit wordt gehaald. Schrik dan niet en heb even geduld, er zal dan snel weer een beta met navigatie volgen."

Mocht het onderweg een chaos op de weg worden, dan is er de knop 'Alternatieve routes' om een andere route te kiezen. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je locatie te delen via een link in een app naar keuze. We hebben de functie nog niet uitgebreid kunnen testen, maar zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Laat ze achter in de comments!

Flitsmeister downloaden

De update voor Flitsmeister met navigatie is vanaf nu voor bètatesters in de Google Play Store te vinden.

Bedankt voor de tip Raymond, Mick!

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Navigatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties