Flitsmeister 7.0 officieel: navigatie met gesproken instructies

Flitsmeister 7.0 officieel: navigatie met gesproken instructies

Gesproken navigatie

Flitsmeister is een populaire app onder de Nederlandse en Belgische autorijders die zoveel mogelijk bekeuringen van voorbijgaande flitspalen en snelheidscontroles willen vermijden. Ook voordat je de weg opgaat, kun je de app raadplegen voor files. De app heeft inmiddels 1,2 miljoen gebruikers en is uitgegroeid tot de grootste verkeersapp in de Benelux.

Inmiddels staat versie 7.0 van de app klaar in de Play Store en hierin komen we onder andere de veelgevraagde functie gesproken navigatie tegen. Pro- en bètagebruikers hebben hier al een tijdje gebruik van kunnen maken en zij hebben door middel van feedback ontstane problemen indirect verholpen. De navigatie-functie in Flitsmeister verkeert voorlopig nog in bètafase, omdat de ontwikkelaars denken dat er nog een aantal verbeteringen mogelijk zijn.

De gesproken navigatie in de app maakt het mogelijk om naar je eindbestemming te navigeren. Hierbij worden de instructies op het scherm op minimale wijze in beeld gebracht zodat afleiding tot een minimum beperkt blijft. Wanneer je een bocht maakt, zal de navigatie vergroot worden. Ondersteuning via spraak begeleid dit alles.

Verbeteringen in design

Flitsmeister heeft ook een aantal designverbeteringen in de app doorgevoerd. Onder andere de waarschuwingsschermen zijn aangepakt. Hierdoor gaat er minder ruimte verloren. Ook de kaart, de snelheidsindicatoren en de reistijden zijn geoptimaliseerd zodat ze minder ruimte innemen. Flitsmeister wil hiermee zorgen dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien.

Daarnaast is het delen van je aankomsttijd en locatie in de app verbeterd: "Wanneer een gebruiker zijn aankomsttijd en locatie deelt, ziet de ontvanger nu ook de huidige snelheid. Op deze manier kan de ontvanger makkelijk achterhalen of iemand in de file staat of alweer aan het rijden is."

Flitsmeister downloaden

De update naar versie 7.0 voor Flitsmeister is vanaf nu voor iedereen in de Google Play Store te vinden. Laat ons in de reacties weten wat je van de verbeteringen vindt.

Flitsmeister
Flitsmeister is een applicatie die helemaal rondom flitspalen en snelheidscontroles gebouwd is. Zo is in een oogopslag te zien welke flitsers er bij jou in de buurt ..

Meer info

Lees meer over:
Navigatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties