Flipboard neemt Zite over en app krijgt update met Google+-login

Flipboard neemt Zite over en app krijgt update met Google+-login

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Flipboard

Flipboard werd samen met de Samsung Galaxy S III geïntroduceerd en kwam pas na een flinke periode beschikbaar voor andere toestellen. Met Flipboard kun je (gepersonaliseerde) nieuwsbronnen lezen, maar ook berichten uit de verschillende sociale netwerken bekijken. Flipboard heeft vandaag een update gekregen waarbij het mogelijk is om in te loggen met Google+. Voorheen was dit alleen mogelijk met Facebook. Verder zijn er weinig wijzigingen aangebracht aan Flipboard.

Zite

Dat is niet het enige nieuwtje dat de afgelopen 24 uur rond Flipboard naar buiten is gekomen. Zo werd bekend dat Flipboard concurrent Zite heeft gekocht en het in zijn dienst zal integreren. Men zal zich op één product gaan concentreren en dus zal Zite het veld moeten ruimen en zal alleen Flipboard blijven bestaan. Alle werkenemers van Zite behalve de CEO zullen aan de slag gaan bij Flipboard.

Beschikbaarheid

Flipboard is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Welke app (naast de Androidworld Reader:-)) gebruik jij om nieuws te lezen?

Flipboard

Flipboard

Flipboard is een oudgediende in de Play Store en nog steeds mateloos populair als nieuws-app. Naast het lezen van nieuws kun je met Flipboard ook je eigen gepersonal ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk