Fietsnetwerk-app is compleet vernieuwd met Premium-functies

Fietsnetwerk-app is compleet vernieuwd met Premium-functies

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Fietsnetwerk-app compleet vernieuwd

Fietsers uit binnen- en buitenland kunnen in ons mooie land dagelijks genieten van de mooiste fietsroutes langs fietsknooppunten. Met behulp van een fietsknooppunten-app zet je heel makkelijk een leuke route uit. De app van Fietsnetwerk.nl is een voorbeeld daarvan en deze app is nu volledig vernieuwd. Daarbij is feedback van de honderdduizenden gebruikers meegenomen . Daarnaast is de app uitgebreid met Premium-functies.

Premium-functies

De Fietsnetwerk-app is gratis te downloaden in de Play Store, maar kan nu ook gebruikt worden in combinatie met een abonnement. Zo'n abonnement is bestemd voor de fanatieke fietser en geeft hen extra mogelijkheden. Hieronder vind je alle Premium-functies in de app.

- Ecostand voor batterijbesparing tijdens routebegeleiding

- Landscape modus om route weer te geven op gedraaid scherm

- GPX export van de route voor fietsnavigatie

- Spraakbegeleiding bij knooppunten

- Route naar 1e knooppunt op apart scherm

- Knooppunten in de buurt tonen

- Dagelijks actualiseren van knooppunten waar nodig

- Advertentievrij fietsen

- Bewaren van favoriete fietsroutes

- In één oogopslag zien welke routes al gefietst zijn en wanneer

Wat kost het?

Onbeperkte toegang tot alle Premium-functies is inbegrepen in het betaalde premium- abonnement. De fietser kan kiezen tussen een maandelijks, jaarlijks of lifetime-abonnement zodat het abonnement altijd aansluit op de fietsfrequentie. Dat is dus ideaal voor vakantie in eigen land of een dagje uit. Hieronder vind je de abonnementen en je kan ze in de app afsluiten door één van de premium-functies te gebruiken.

Fietsnetwerk-app Premium-functies

Fietsnetwerk.nl werkt samen met UNESCO Werelderfgoed, Natuurmonumenten, Nederlandse bureau voor toerisme en de Vogelbescherming. Het Harderwijkse bedrijf is inmiddels de grootste fietsroute-aanbieder van Nederland. Ben jij een fervent fietser en maak je gebruik van de Fietsnetwerk-app of een andere app? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten

Fietsnetwerk - Fietsroutes met knooppunten

Je kan de Fietsnetwerk-app gebruiken om over alle fietsroutes te beschikken en altijd actuele informatie bij de hand te hebben: info over de omgeving, meerdere bezie ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk