Fietsknoop-app laat je nu zelf knooppunten toevoegen

Fietsknoop-app laat je nu zelf knooppunten toevoegen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De populaire Fietsknoop-app heeft een interessante update gekregen. Je kan voortaan zelf knooppunten toevoegen aan je routes en de spraakondersteuning helpt je dan nog steeds om je weg te volgen.

Fietsknoop-app

Met meer dan 1 miljoen downloads in de Play Store kan je de Fietsknoop-app echt wel succesvol noemen. In Fietsknoop kan je zelfs fietsroutes maken, deze delen en de spraakondersteuning helpt je onderweg. Met zijn laatste update kan de Fietsknoop-app een nog completere service aanbieden.

Het is in de app voortaan mogelijk om zelf knooppunten toe te voegen aan je bestaande routes. Dat heet 'pluspunten' in de app. Het voordeel van deze pluspunten is dat je ze bijvoorbeeld kan gebruiken als een aangepast begin- of eindpunt van je route. Op die manier kan je een volledige route afleggen met de Fietsknoop-app.

Uiteraard werken pluspunten ook als tussenstops op je route. Je kan zo bijvoorbeeld je favoriete café op je route aanduiden, waar je dan even kan bijtanken met groot glas bier. De spraakondersteuning wijst dan nog steeds de weg.

Gerelateerde artikelen

Plus-abonnement

Er is wel een belangrijke kanttekening, want de pluspunten maken alleen deel uit van de plusformule van de Fietsknoop-app. Die kost 5,99 euro per jaar, maar daarvoor krijg je wel nog andere voordelen. Je kan onder meer gebruik maken van offline kaarten en het is mogelijk om foto's aan je route te koppelen. Het Plus-abonnement laat je ook pinnen met informatie plaatsen op je kaart, je kan het hoogteprofiel bekijken en restaurants op je route vinden.

Maak jij soms gebruik van fietsknooppunten als je een fietstocht plant? Lijkt het jouw handig dat je nu eigen stops kan combineren met knooppunten? Misschien zijn er nog andere apps die je kan aanbevelen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over reisapps

Bedankt voor de tip, Ronald!

Fietsknoop: Fiets app. Fiets je fietsroute gratis!

Fietsknoop: Fiets app. Fiets je fietsroute gratis!

Fietsknoop is de app van de gelijknamige website die een uitgebreid platform biedt voor de recreatieve fietser. De Fietsknoop-app begon als ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk