Feedly bèta-app krijgt volledig nieuw uiterlijk en donker thema

Feedly bèta-app krijgt volledig nieuw uiterlijk en donker thema

Feedly

Na de dood van Googles RSS-app, Google Reader, werd de leegte voor veel gebruikers opgevuld door Feedly. Met Feedly kun je je gratis aanmelden om rss-feeds van verschillende websites te volgen. De bètaversie van de Feedly-app heeft nu een volledig herwerkt design gekregen die meer in lijn is met Googles Material Design.

Nieuw uiterlijk

Er is bijvoorbeeld een navigatiebalk onderaan die je kan wisselen tussen verschillende functies van de app. Linksonder is er de zijbalk die onder meer al je onderwerpen en bronnen toont. Daarnaast zit de bladwijzerpagina waar je alle opgeslagen artikels kan terugvinden. In het midden heb je een soort van home-knop die je terug naar je deed brengt, en ook tijdens het scrollen in de feed naar het bovenste artikel leidt. Rechts vind je een Discover-knop die je kennis laat maken met allerlei onderwerpen, en ten slotte is helemaal rechts de zoekfunctie.

Hieronder zie je galerijen van screenshots waarin respectievelijk de nieuwe en oude interface vergeleken worden.

Verder is er ook een donker thema te vinden en dat werd op een toegankelijk plaats gezet. Als je link onderaan de zijbalk met bronnen en onderwerpen opent, scroll je naar beneden tot je Night Mode vindt. Vervolgens schakel je in een klap over naar een donkere, zuinigere interface. Tenminste als je een AMOLED-scherm gebruikt.

Feedly beta

De Night Mode van Feedly Bèta

Feedly downloaden

Het is niet duidelijk wanneer de nieuwe interface verschijnt in de stabiele versie van de app. Als je hem nu al wil uitproberen zal je je moeten aanmelden voor de bèta, dat kan heel eenvoudig via de Google Play Store. Je scrolt even naar beneden, waar je je kan aanmelden als bètatester. Je krijgt de melding dat je enkele minuten geduld moet hebben voor dat de aanvraag verwerkt is. Sluit na enkele minuten de Play Store via Recente apps en open ze opnieuw. Vervolgens zie je dat de aanvraag verwerkt is en dat je Feedly kan updaten.

Feedly beta

feedly: your work newsfeed
Feedly is een zeer uitgebreide nieuwslezer die onder andere overweg kan met Google Reader (totdat deze zal eindigen). Verder verzorgt Feedly een grafisch mooie nieuw ..

Meer info

Lees meer over:
Nieuws en tijdschriften

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties