Facebook lanceert Slingshot, messenger met foto's en video's

Facebook lanceert Slingshot, messenger met foto's en video's

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Slingshot

Slingshot is een app voor zowel Android als iOS waarmee het mogelijk is om te communiceren via foto's en korte video's. Deze zijn op te leuken met allerlei teksten en stickers, maar zijn ook maar beperkt beschikbaar qua tijd. Na verloop van tijd worden de foto's en video automatisch verwijderd en zijn dus niet meer terug te kijken. Achterliggende gedachte is dat mensen creatiever zijn en sneller foto's delen als ze maar beperkt beschikbaar zijn.

Het delen van foto's en video's in Slingshot kan naar een enkele persoon, maar ook naar groepen mensen. Opvallend is wel dat de foto's en video's pas bekeken kunnen worden door de ontvanger op het moment dat ze iets terug gestuurd hebben. Dit motiveert mensen om een bericht terug te sturen. Besluit je dit niet te doen, dan is er de optie de Sling van je vrienden te verwijderen en deze dus nooit meer te zien.

Download Slingshot

Facebook Slingshot is beschikbaar voor Android en iOS, maar nog niet te downloaden in Nederland en België. Alleen Amerika kan op dit moment slingen, de rest van de wereld zal later aan de beurt zijn. Wanneer dit gaat zijn is niet bekend. Meer informatie over Slingshot is terug te vinden op de website.

Slingshot

Slingshot

Slingshot van Facebook maakt het verzenden van foto's en video's makkelijker. Een verhaal vertel je natuurlijk met beeld, of het nu naar een enkele persoon is, of na ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk