Zo ziet Facebook Messenger met donkere modus eruit

Zo ziet Facebook Messenger met donkere modus eruit

Donkere modus Facebook Messenger

Facebook Messenger is de chat-app van Facebook die samen met WhatsApp en de privéberichten in Instagram een heel groot deel van de wereldwijde messenger-apps beslaat. Messenger verandert regelmatig van uiterlijk. Zo werd de interface met vijf knoppen onderin in mei van 2017 geïntroduceerd en zou de navigatie binnen de messenger moeten vereenvoudigen. Onlangs werd de app nog van een Material-achtig design voorzien.

In een keynote op de ontwikkelaarsconferentie F8 in 2018 heeft Facebook laten weten dat er een donker thema voor de messenger op komst is. Zo'n driekwart jaar later duiken nu de eerste beelden van dit thema voor Facebook Messenger op. Het is Jane Manchun Wong die ze deelt op Twitter. Jane staat bekend om het uitpluizen van social media-apps en heeft Facebook Messenger ook onder handen genomen. Ze geeft aan dat Facebook, op veler verzoek, aan het testen is met een donker thema voor de app en deelt onderstaande screenshots ervan.

Donkere modus Facebook Messenger

Beschikbaarheid 

In een aantal landen krijgen gebruikers een melding te zien als men op het profiel klikt. Hier staat dat de donkere modus getest wordt maar nog niet overal in de app te zien is. De kans om verblind te worden als je in de app navigeert, is dus aanwezig. Nederland doet blijkbaar niet mee aan de test want op de redactie krijgen we de melding niet te zien.

Donkere modus Facebook Messenger

Messenger: gratis sms'en en videobellen
Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..

Meer info

Lees meer over:
Communicatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties