Face Lapse: zie jezelf ouder worden

Face Lapse: zie jezelf ouder worden

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Sommige mensen willen een video zien van hun gezicht en hoe dat elke dag verandert. Als jij zo iemand bent, kun je eens kijken naar Face Lapse, maar dat is wel een project waarvoor je even de tijd moet nemen.

Tijdloos

Face Lapse laat zien hoe je elke dag een beetje ouder wordt, minder leuk voor de oude generatie, super leuk voor je kinderen. Je kunt bijvoorbeeld 10 jaar lang elke dag een foto van je kinderen maken om zo te zien hoe zij door de jaren veranderen. Om echt resultaat te zien moet je wel even doorbijten. Om de app te testen heb ik snel een paar foto's gemaakt maar zie je dus geen progressie. Het is wel grappig om een paar gekke bekken te trekken en die snel achter elkaar af te spelen, maar dat is niet helemaal de bedoeling natuurlijk.

Het is dus de bedoeling dat je een foto maakt en de app herkent dan jou ogen en bepaald daarmee welk deel van de foto hij opslaat, dit ging bij mij niet elke keer goed. Bij de laatste foto herkende hij een album van NAS als mijn hoofd. Het is wel grappig en even schrikken als je eerst foto's van jezelf ziet en vervolgens een albumcover.

In het hoofdscherm zie je in de vorm van een video alle foto's die je genomen hebt en via je album hebt ingeladen in een video voorbij flitsen. Je kun deze ook stil zetten om te bladeren tussen de foto's. Je kunt foto's toevoegen door op het groene plusje te drukken en foto's verwijderen door op de prullenbak bovenin het scherm te drukken. Het is mogelijk meerdere video's te maken, handig om zo verschillende video's te maken van verschillende personen.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden, mits je Android 4.1 of hoger gebruikt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk