Met ExamenOverzicht heb je alles voor het eindexamen in je broekzak

Met ExamenOverzicht heb je alles voor het eindexamen in je broekzak

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht is een eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenvragen, begrippenlijsten en video’s en opgericht in 2012. Het doel van het platform is om producten te maken de slagingskans van eindexamenleerlingen vergroten. Het platform heeft inmiddels ook een app gelanceerd onder dezelfde naam.

Over een maand starten de eindexamens van het voortgezet onderwijs en dat is altijd een spannende tijd voor ruim 200.000 eindexamenkandidaten. ExamenOverzicht wil deze scholieren helpen door het aanbieden van samenvattingen van de examenstof, uitlegvideo’s, oefenexamens, begrippen maar ook een persoonlijk examenrooster. Met de app kunnen scholieren van het VMBO, HAVO en VWO dit nu ook onderweg doen.

Oprichter van de jonge startup ExamenOverzicht Guilherme Luttikhuizen dos Santos legt uit: "Wij wilden toch graag iets extra’s bieden. En direct vanuit een app voor je examen leren, dat kon nog niet. Toen besloten we om deze app te maken. De scholieren van nu zijn meer dan ooit met hun telefoon bezig. Dan mag een app zoals deze niet missen." YouTuber TheKing77NL heeft ook een mening over de ExamenOverzicht-app:

Om de app te gebruiken kies je eerst je niveau, daarna selecteer je de vakken waar je eindexamen in doet en voeg je de samenvattingen toe die je bij ExamenOverzicht gekocht hebt. De app is ook te gebruiken als je geen samenvattingen hebt aangeschaft.

ExamenOverzicht downloaden

ExamenOverzicht kan via onderstaande knop gedownload worden. Voor de samenvattingen moet wel betaald worden.

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht

Eindexamenplatform ExamenOverzicht is een app voor het centrale eindexamen. Scholieren van het VMBO, HAVO en VWO kunnen hiermee voor het eerst on ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk