Euro Football 2016: al het EK-nieuws in één app

Euro Football 2016: al het EK-nieuws in één app

Balletje trappen vanaf 10 juni

Op 10 juni 21.00 zal het EK voetbal dan daadwerkelijk beginnen en daar zullen 24 teams strijden om die o zo mooie beker. Er zijn en verschijnen veel EK-apps waarmee je al het nieuws kunt volgen en Euro Football 2016 is er daar één van. De applicatie bevat een Material Design en linksboven vind je het hamburgermenu.

Daar kun je allerlei nieuws omtrent dit toernooi checken, waarbij natuurlijk livenieuws als er daadwerkelijk een balletje rolt, maar je kunt ook de voetbalkalender bekijken, de ranking checken, stats bekijken, de verschillende stadions waarin gevoetbald gaat worden bekijken of nieuws lezen over de historie. Uiteraard kun je nieuws checken van alle voetbalteams die meespelen, de poules bekijken en nog veel meer.

In de statistieken kun je info gaan vinden van bijvoorbeeld de topscorers van het toernooi, maar ook informatie over gegeven assists of details over de defensie van een team. Ook kun je allerlei historische details checken over de vorige winnaars of voetballers die daarin een belangrijke rol hadden of natuurlijk de uitslagen checken. De applicatie ziet er goed uit en werkt prima en biedt tot nu toe de informatie die je verwacht. Heel flashy is het allemaal niet en de Nederlandse taal is ook niet aanwezig, dus je zult het moeten doen met de Engelse taal. Ook moeten we natuurlijk nog even zeggen dat de applicatie niet officieel is, maar gewoon fan-made.

Beschikbaarheid

Deze applicatie alvast bekijken kan door op de onderstaande knop te drukken.

Lees meer over:
Sport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties