Energy Ring is er nu ook voor de Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy S10 Lite en Galaxy Z Flip

Energy Ring is er nu ook voor de Galaxy A51, Galaxy A71, Galaxy S10 Lite en Galaxy Z Flip

Energy Ring - A51, A71, S10 Lite, Z Flip edition!

Tijdens het testen van de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus kwam ik de app Energy Ring tegen. Deze app toont een zogenaamde energie-ring rondom de camera-inkeping (punchole) om aan te tonen hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Deze ring kun je in de app op verschillende manieren aanpassen, zoals de dikte, de kleur en de richting waarin hij verschuift, maar ook de animatie die getoond wordt als de telefoon wordt opgeladen.

Inmiddels is er al een variant voor de Galaxy S20-serie bijgekomen en de ontwikkelaar van deze apps heeft nu ook eenzelfde versie gemaakt voor de Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy S10 Lite en de Samsung Galaxy Z Flip.

Energy Ring - A51, A71, S10 Lite, Z Flip edition

Met deze app kun je net als bij de andere apps de ring naar jouw wens aanpassen. Sommige functies kun je met een in-app aankoop aanschaffen. Volgens de ontwikkelaar vergt de app bijna niets van je processor en gaat ze in diepe slaap wanneer het scherm is uitgeschakeld. Heb je een Galaxy Z Flip? Dan wordt de ring niet op het een tweede schermpje weergegeven niet vanwege het ontbreken van officiële API's.

Hieronder vind je de app voor andere Galaxy-telefoons en in de Play Store kun je een overzicht van alle apps van deze ontwikkelaar bekijken.

> Energy Ring voor de Samsung Galaxy S10, S10e, S10+ en S10 5G

> Energy Ring voor de Samsung Galaxy Note 10, Note 10+, Note 10 5G en Note 10 Lite

> Energy Ring voor de Samsung Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G en S20 Ultra 5G

Energy Ring downloaden

Deze app heet, hoe kan het ook anders, Energy Ring - A51, A71, S10 Lite, Z Flip edition! en is nu beschikbaar in de Play Store. Je kan hem downloaden via de knop hieronder.

Energy Ring - A51, A71, S10 Lite, Z Flip edition

Energy Ring - General Edition!
De app Energy Ring toont een zogenaamde energie-ring rondom de camera-inkeping (punchole) om aan te tonen hoeveel capaciteit de accu nog hee ..

Meer info

Lees meer over:
Personalisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties