EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Neem die sjaal en dat oranje shirt bij de hand, want het is weer tijd om het Nederlandse elftal te steunen tijdens UEFA EURO 2020. Met deze apps krijg je de ultieme beleving van het EK voetbal dit jaar, want je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws en alle belangrijke informatie over het toernooi. Dit zijn onze zes favoriete apps.

1. EK Speelschema 2020 2021 - Live uitslagen  

Er zijn heel wat apps die live de voetbaluitslagen volgen, maar deze EK Speelschema-app gaat al een tijdje mee. Het is gewoon een duidelijke no-nonsense app waar je het programma met alle matchen vindt, en het tijdstip waarop ze beginnen. Om geen match te missen kan de app pushmeldingen versturen. Die meldingen kunnen ook werken voor belangrijke updates in matchen, zoals goals en rode kaarten.

Je kan ook nog andere nuttige info en statistiekjes vinden. neem bijvoorbeeld een kijkje naar de samenstelling van alle teams en ontdek wie de topscoorders zijn. Je kan ook ontdekken in welke stadiums wordt gespeeld. Kortom, een prima app met een overzichtelijke interface om snel van alles op de hoogte te zijn.

EK Speelschema 2020 2021 - Live uitslagen

EK Speelschema 2020 2021 - Live uitslagen

Er zijn heel wat apps die live de voetbaluitslagen volgen, maar deze EK Speelschema-app gaat al een tijdje mee. Het is gewoon een duidelijke no-nonsense app waar je ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

2. EURO 2020 Official

Deze app kan natuurlijk onmogelijk ontbreken, want dit is de officiële app van het EK voetbal. In EURO 2020 Official blijf je op de hoogte van speelschema's en je kan tijdens de matchen updates minuut per minuut volgen. De app werkt ook met een nieuwsfeed die artikelen en leuke video's bevat. Vooraf selecteer je dan zelf even de teams die je graag op de voet wil volgen. Je kan ook spelersstatistieken terugvinden

EURO 2020 Official bevat ook twee soorten van games. Allereerst is er Fantasy Football. Je krijgt zo een budget waarmee je je eigen spelers uit alle teams kan kopen. Vervolgens scoor je punten afhankelijk van de prestaties van elke speler. Daarnaast heb je nog een spel waarbij je voorspelt hoe elke match zal verlopen tot aan de finale. Je kan je resultaten vergelijken met die van vrienden.

EURO 2020 Official

EURO 2020 Official

Deze app kan natuurlijk onmogelijk ontbreken, want dit is de officiële app van het EK voetbal. In EURO 2020 Official blijf je op de hoogte van speelschema's en je k ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

3. KNVB Oranje

De app van het Nederlandse elftal, met welke andere app kan je beter ons team volgen? Je ziet niet alleen het speelschema, specifiek dat van oranje, maar de app zit ook boordevol nieuws over het Nederlandse team. Je vindt er ook video's en foto's, en voor de grootste supporters van Nederland is dat een belangrijke meerwaarde in deze app. Je daarnaast meldingen ontvangen via KNVB Oranje om te weten wanneer ons elftal speelt.

KNVB Oranje

KNVB Oranje

De app van het Nederlandse elftal, met welke andere app kan je beter ons team volgen? Je ziet niet alleen het speelschema, specifiek dat van oranje, maar de app zit ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

4. EURO 2020 Simulation

Net hadden we het al over de officiële app van het EK waarin je je voorspellingen voor alle wedstrijden kan invoeren tot aan de finale. Deze eenvoudige en lichte simulatie-app staat volledig in het teken van die voorspellingen. Je hebt meteen ook een snel overzicht op alle scores om je inschattingen correct te maken.

Houd er wel rekening meer dat deze app wel erg simplistisch is, want er is geen echte manier om je scores met anderen te delen, anders dan gewoon een screenshot sturen. Maar soms is zo'n eenvoudig opzet, in plaats van veel toeters en bellen, precies wat je zoekt.

EURO 2020 Simulation

EURO 2020 Simulation

Net hadden we het al over de officiële app van het EK waarin je je voorspellingen voor alle wedstrijden kan invoeren tot aan de finale. Deze eenvoudige en lichte si ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

5. UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album

Iedereen moet mee met zijn tijd, zelfs de bekende stickers van Panini. Je kan ze nu digitaal verzamelen in deze speciale app van de UEFA. Elke dag kan je nieuwe spelers verzamelen en je kan zelfs je virtuele stickers met vrienden uitwisselen. Door uitdagingen te voltooien of promocodes van colaflessen te verzamelen krijg je speciale promo-packs met stickers. Er zijn daarnaast ook gouden stickers te verzamelen in het Panini Virtual Sticker Album. Aan het verzamelen dus.

UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album

UEFA EURO 2020 Panini Virtual Sticker Album

Iedereen moet mee met zijn tijd, zelfs de bekende stickers van Panini. Je kan ze nu digitaal verzamelen in deze speciale app van de UEFA. Elke dag kan je nieuwe spel ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

6. NOS

De NOS gaat de komende weken veel aandacht schenken aan allerlei berichtgeving en analyses van voor het EK voetbal. Wie goed op de hoogte wil zijn van al het voetbalnieuws, kan maar beter een goede app met nieuws van eigen bodem op zak hebben. De NOS-app krijgt daarom een aparte live-sectie met nieuws over het EK voetbal. De app kan verder ook meldingen sturen met belangrijke nieuwsitems.

NOS

NOS

Met de NOS-applicatie voor Android is het mogelijk het laatste nieuws te lezen, maar ook voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. Een uitgebrei ..
EK Voetbal: de 6 beste apps met nieuws, speelschema's en meer

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de beste apps? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk