Een Verre Reis: digitaal prentenboek van Toon Tellegen

Een Verre Reis: digitaal prentenboek van Toon Tellegen

Een Verre Reis

De illustrator Gwen Stok nam het initiatief om haar tekeningen geïnspireerd op de verhalen van Tellegen tot leven te wekken. In samenwerking met kindergame-ontwikkelaar YipYip Kids, uitgever Querido en Toon Tellegen zelf, heeft Stok een schitterend, deels interactief geanimeerd kinderboek gemaakt.

Een Verre Reis is een mooi resultaat van deze samenwerking geworden. De app biedt een leuk alternatief voor een 'statisch' boek en is qua prijs ook nog eens aantrekkelijker. Het is echter wel een 'digitale' vertaling van een enkel verhaal en dat zorgt er ook voor dat je er geen uren mee bezig zult zijn. Daarnaast is de mate van interactie tamelijk beperkt. Door de mooie beelden zullen kinderen, net als bij een echt prentenboek, het verhaal wel zeker opnieuw bekijken en beluisteren. Het 'boek' is bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Beschikbaarheid

Een Verre Reis van Toon Tellegen is te koop voor tablets en smartphones, maar is niet voor alle toestellen beschikbaar. De app kost € 1,99 en je kunt deze aanschaffen door op de onderstaande knop te drukken.

Lees meer over:
Boeken en referentie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Back to School themaweek op Androidworld

Lees meer