Dreamify: maak bizarre 'deep dream'-foto's

Dreamify: maak bizarre 'deep dream'-foto's

Dreamify

Informatie over deze tool van Google is te vinden in deze blogspot van Google Research, maar dit artikel richt zich op de app Dreamify. Je moet even een account aanmaken of inloggen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter, maar daarna kun je aan de slag. Je kiest als eerste een preset, waarbij je de keuze hebt uit 15 stuks en op het tweede tabblad kun je nog allerlei preciezere instellingen regelen, zoals het aantal lagen wat je wilt gebruiken. Vervolgens maak je een foto of kies je een foto uit de galerij en daarna moet je even wachten totdat jouw afbeelding wordt geDreamified.

Dat wachten duurde hier 15 tot 25 seconden per gemaakte afbeelding, maar je kunt tussendoor ook een kijkje nemen in de algemene galerij, waar je ook jouw creaties naartoe kunt uploaden. Dit staat automatisch aan trouwens, dus als je de headerafbeelding van dit artikel erin kunt terugvinden, even liken natuurlijk! Als je één keer op zo'n afbeelding klikt zie je ook het origineel bekijken en als je op het i'tje van informatie klikt kun je ook de instellingen ervan checken om misschien wat inspiratie op te doen. Gemaakte afbeeldingen zijn uiteraard te versturen naar wie je maar wilt of op te slaan, zodat je ze ook later nog kunt bekijken.

Beschikbaarheid

Dreamify is gratis te downloaden via onderstaande button, maar wel vanaf Android 4.1

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties