Download de gratis Android app van Androidworld op je smartphone

Download de gratis Android app van Androidworld op je smartphone

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Met de AW Reader op je telefoon ben je altijd op de hoogte van het laatste Android-nieuws en geruchten. Daarnaast voorziet onze app je van ontzettend veel handige tips en apps die je nog niet kende. Ook voor uitgebreide reviews over telefoons, smarthomeproducten, smartwatches en nog veel meer ben je met deze app aan het juiste adres. In dit artikel leer je alles over Androidworld en de community en kun je meteen aan de slag met de Androidworld-app.

Wat is Androidworld?

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het laatste Android-nieuws, de beste apps en games, de nieuwste updates en de handigste tips. Dankzij onze uitgebreide reviews kom je erachter welke telefoon het beste bij jou past. Daarnaast is Androidworld ook expert op het gebied van smarthome, sporthorloges, fitnesstrackers, koptelefoons en vele andere gadgets. Heb je vragen over je telefoon of Android in het algemeen? Dan ben je bij Androidworld ook aan het juiste adres voor handige Android-tips en ons Androidworld-forum. Androidworld voorziet je dus van nieuws, tips & tricks, reviews maar Androidworld is bovenal een community waar jij deel uit van kan maken.

Beginscherm van de AW Reader

Beginscherm van de AW Reader

Wat vind je in de AW Reader?

De AW Reader is de naam van onze app. Met deze app volg je het nieuws van de grootste Nederlandstalige Android-nieuwssite:

  • Het laatste nieuws over Android en Google
  • Heel veel reviews
  • Tips & tricks voor beginners en gevorderden
  • Interviews, opinie- en achtergrondartikelen
  • Android-apps- en games  
Donkere modus in de AW Reader

Donkere modus in de AW Reader

 Word lid van onze hechte community met de AW Reader:

  • Pushmeldingen ontvangen van artikelen
  • Je eigen account aanmaken
  • Deelnemen aan de Androidworld-community door te reageren onder artikelen
  • Artikelen delen met je familie en vrienden
Download de gratis Android app van Androidworld op je smartphone

AW Reader downloaden

Heb je de onze app nog niet op je telefoon of tablet geïnstalleerd? Dan kan je de AW Reader via de links hieronder downloaden op je Android- of Huawei-telefoon. Vergeet niet een eerlijke beoordeling voor onze app in de Play Store achter te laten. Dat waarderen we heel erg. Heb je feedback of vragen over onze app? Je kan ze bij ons melden!

AW Reader - Androidworld

AW Reader - Androidworld

Androidworld is de grootste Android-nieuwssite en Android-community van Nederland en België. Via de AW Reader brengen we je dagelijks op de hoogte van het ..
Download de gratis Android app van Androidworld op je smartphone

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk